Tittentei

Hei på deg, du gode kattemenneske 💕

Jeg er en jentepus som heter Tittentei!

I midten av oktober 2022 ble jeg funnet haltende ute, og en snill dame fraktet meg til veterinær. Der konstaterte de at den høyre hoften min var ute av ledd. Jeg var også avmagret, så det var godt å komme inn i varmen og få god næringsrik mat og pleie. Selv etter de flinke veterinærenes innsats med å manipulere hoften tilbake i leddet og burhvile i fosterhjem, ville ikke hoften holde seg på plass. Jeg kunne ikke ha det slik, så da fikk jeg reise til Sarpsborg for hofteoperasjon. Der ble hoftekula amputert, og det ble ny tid med burhvile og medisiner i fosterhjemmet.

Det har gått fantastisk bra med meg etterpå. Når bare den fine svarte pelsen min vokser skikkelig ut igjen, tror jeg ikke engang noen vil legge merke til at jeg har vært operert. Jeg er forøvrig flink til å holde pelsen min ren og pen.

Jeg er fremdeles en kattunge, og jeg liker å utforske nye ting, løpe, klatre, hoppe og leke med menneskene i fosterhjemmet. Jeg liker også å leke for meg selv og bygge gode muskler som hjelper til med å gi støtte til beinet. Jeg er en sosial pus som setter pris på å ha mennesker rundt meg. De gangene jeg er alene hjemme, synes jeg det er kjekt å ha en radio stående på i bakgrunnen slik at jeg har selskap. Jeg får høre at jeg er veldig klok, søt og snill, og menneskene sier at de er veldig glade i meg. Jeg stryker meg ofte inntil dem, stanger, vasker dem litt og maler høyt og lenge. Jeg hinter tydelig når jeg ønsker å leke eller kose, og som oftest får jeg viljen min 😽

Det er bare kos å bli strøket på magen og potene, og jeg har ikke noe imot å dele sofa med noen. Jeg har ikke begynt med å ligge på fang foreløpig, men det kan plutselig skje. Ellers blir jeg blant annet kalt Pus, Lillepus og Kosepus av menneskene som jeg bor hos nå. Tittentei er navnet jeg er registrert med, men hvis du vil gi meg et nytt navn er det helt i orden for meg.

Det hadde vært veldig koselig med besøk for å se om vi kan passe sammen i fremtiden. Når du kommer på besøk kan det være at jeg trenger litt tid før jeg hilser på deg, men det er bare fordi jeg må «ta inn» nye spennende stemmer og lukter først. Jeg ønsker meg veldig egne mennesker som jeg kan kalle «mine» for alltid, og et sted der jeg kan få være både inne og ute når jeg er gammel nok til det. Jeg har ikke erfaring med å bo sammen med andre dyr eller barn. Jeg er vaksinert, chippet og kastrert, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med FOD slik at vi kan møtes. Håper å høre fra deg snart, slik at 2023 kan bli «vårt år».

Beste hilsener og klemmer fra Tittentei

Søk om å adoptere Tittentei

  • Boforhold

  • Personalia