Torstein

OBS! Torstein er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Hei! Mitt navn er Torstein, og jeg ble funnet ute Januar 2023. Da hadde jeg gått rundt et hus i over 6 mnd på søk etter mat, for der var det nemlig andre katter – og det betyr at det også er mat der!

Å komme inn i varmen, var veldig rart til å begynne med. Fosterfar var veldig tålmodig med meg, tok med feltsenga si inn på rommet mitt og leste bok. Når han sovnet var det trygt for meg å bevege meg rundt, og da fant han meg ofte under senga. Siden den gang har jeg lært at mennesker ikke er så aller verst!

Jeg kan gni meg og gå inntil bena deres, og ikke minst koser de med meg! Jeg har også noen morsomme leker jeg kan leke med, og elsker oppmerksomhet!

Selv om jeg er en sosial pus i fosterhjemmet mitt, så gjemmer jeg meg ofte for fremmede. Nye mennesker er litt skumle, så de må vinne min tillit før jeg kan vise hvor morsom og fin jeg er! Fostermor sier at mitt nye hjem må  ha masse tålmodighet med meg, og at jeg ikke får lov å gå ut før jeg er blitt helt trygg.

Jeg er en veldig spontan pus, og kan bytte aktivitet på sekundet! Jeg kan derfor virke litt brå i bevegelsene mine, men jeg er veldig snill – jeg har bare masse energi!
Jeg er i tillegg ganske bedagelig anlagt, og elsker å ligge rett ut og spise våtfôr med labben.

Er du mitt nye hjem?

Søk om å adoptere Torstein

  • Boforhold

  • Personalia