Trine

Jeg heter Trine og ble født ca 01.07.16.
Jeg kom i fosterhjem sammen med min angivelige bror, Tempus, 30. Desember 2018.

Vi vokste opp i en koloni med mange andre katter. På grunn av dette var vi redde for mennesker, men de siste månedene har jeg skjønt at fosterforeldrene mine er en kilde til kos og lek. Nå elsker jeg kos! Favorittleken min er tråd, så da det ble pakket inn julegaver på gulvet var pakkebånd veldig stas. Når fosterforeldrene mine har gjester på besøk tør vi ikke å komme frem for å hilse på, så da gjemmer vi oss under sofaen. 1 min etter at gjestene har gått kommer vi frem for å snuse på alle de spennende nye luktene og hilse på fosterforeldrene. Det har hendt at jeg et par ganger har kommet frem mens gjester har vært på besøk, og da ble fostermor visstnok veldig stolt.

Tempus og jeg er svært gode venner. Vi leker sammen hver dag, flere ganger om dagen. Derfor er det ønskelig at vi helst flytter sammen i vårt fremtidige for-alltid hjem.

Jeg er nysgjerrig på verden utenfor leiligheten, så trygge utemuligheter er ønskelig. Siden jeg fortsatt er skeptisk til fremmede er det viktig at de som adopterer meg er tålmodige med meg, og gir meg den tiden og kjærligheten jeg trenger for å fortsette å blomstre. Det vil nok være best for meg å bo i et rolig hjem uten barn og hunder.

Jeg er vaksinert, kastrert og chippet. Ta kontakt med kattehuset om du ønsker flere bilder, videoer og informasjon.

Kontakt oss om Trine