Troika

Troika er en nydelig jentepus, som er spretten og full av fart og påfunn! Hun er kjempekosete, men også litt engstelig av seg. Hun trenger litt tid på å bli vant til nye mennesker. Når hun blir trygg hopper hun opp på fanget selv og vil helst kose hele dagen!

Troika er en katt som ikke liker å bli løftet og båret mye rundt, hun liker best å ha kontrollen selv. Hvis hun blir redd og føler seg fanget kan det komme frem noen klør. Det er hennes måte å si ifra om at nok er nok. Hun er leken som en kattunge, og blir helt revet med når hun får leke med favorittleken som er en fjær som henger fra en strikk.

Troika har en bestevenn som hun har vokst opp sammen med, som heter Smash. De finner mye støtte i hverandre når ting blir skummelt og leker fint sammen. De bør derfor adopteres sammen.

Siden hun hadde en litt tøff start på livet er hun veldig glad i mat. Man bør passe på at hun ikke spiser for mye. Så lenge hun er så aktiv som nå forbrenner hun også mye energi. Hun bør også få spesialfor for katter med en litt sensitiv mage. Troika passer best i en tålmodig og ikke veldig bråkete familie – siden hun blir redd av brå bevegelser og høye lyder.

Søk om å adoptere Troika

  • Boforhold

  • Personalia