Vera

OBS! Vera er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Hei!

Jeg heter Vera, men matmor og matfar kaller meg jo hele tiden for «Mammapusen». Jeg ble født 01.07.2019.

Jeg har nå vært sammen med matmor og matfar siden oktober 2020, og jeg synes det er veldig behagelig å være sammen med dem. I starten var jeg litt redd og skeptisk til mye, men nå er ikke alt så skummelt lenger. Jeg liker å ligge på sengen deres og har funnet ut at det er veldig greit å holde de med selskap der. Dessuten elsker jeg å stange hodet mitt inn i leggen deres slik at de klapper meg på hodet. Jeg har også funnet ut at om jeg legger meg på ryggen gir de meg til og med kos på magen! Det er kjempedeilig, men jeg er fremdeles litt kilen og må nesten si ifra til de da.

Jeg ser nå at ungene mine begynner å bli voksne, og de har til og med begynt å flytte ut. Det skal nok bli litt deilig å få litt fred å ro igjen, da de er veldig glad i oppmerksomhet fra meg. Jeg syntes hverdagen er veldig tilfredsstillende her i leiligheten, men føler nok det at jeg er klar for et større hjem med gode utemuligheter.

Jeg er chippet, vaksinert og kastrert, og vil nok trives godt i barnefamilier. Andre katter og snille, kattevante hunder burde ikke være noe problem. Jeg lover å være snill og kosete med hvem enn som velger å la meg flytte inn hos seg. Kontakt kattehuset om du vil hilse på meg!

Kontakt oss om Vera