Veslemøy

Jeg er en litt forsiktig og vakker katt med lang silkemyk pels med navn Veslemøy. Jeg har levd store deler av livet mitt ute og på en låve, men nå nyter jeg livet inne.

Å kose er stas, men det bør være på mine premisser. Aller helst mens jeg snurrer rundt beina dine, eller om du sitter på gulvet med meg. Jeg ser helst at jeg kommer til deg for kos, og da kan jeg virkelig kose leeeenge. Koser meg til og med så mye noen ganger at jeg begynner å sikle. Når jeg har fått nok, så legger jeg meg ned og viser den nydelige, krøllete magen min. Prøver du å kose med meg da, så fanger jeg deg i min kattemagefelle!

I fosterhjemmet bor jeg med en annen katt, og vi kan fint være i samme rom, selv om jeg får tydelig beskjed om jeg kommer for nære. Det er riktignok ikke alle katter jeg går overens med altså. Jeg kan si fra av og til jeg og, ved å frese eller vise klørne, men bare om du kommer litt for brått på meg, eller om jeg føler meg trengt inni et hjørne.

Høye lyder og TV er litt skummelt enda, men så lenge jeg har et sted å trekke meg unna så går det greit. Jeg er fortsatt litt skeptisk, men føler meg tryggere for hver dag som går. Jeg liker best å spise om du sitter ved siden av meg, og leking skjønner jeg ikke helt greia med enda.

Det har gått fint med besøk av større barn, men jeg vil ikke leke eller kose med barna. Mater de meg kommer jeg bort til dem, men så vil jeg helst stikke igjen. Er mest vant til voksne, og små barn tror jeg ikke vil passe for meg. Men har du små tørrmatbiter å tilby, så blir jeg venn med de aller fleste jeg altså.

Søk om å adoptere Veslemøy

  • Boforhold

  • Personalia