Zelda

Dette er Zelda. Hun er en ordentlig kosete pus. Hun liker å oppholde seg i samme rom som deg når du er hjemme og legger seg gjerne i nærheten av deg også. Noen ganger kommer hun og legger seg i fanget ditt. Når du prater til henne svarer hun deg gjerne.

 

Når hun har fått nok viser hun det med å bite. Ikke hardt, men nok til at du skal forstå at hun ikke vil mer. Jeg tror derfor at hun passer best til en familie med store barn, eller uten barn.

 

Hun er av den forsiktige og redde typen. Høye lyder, brå bevegelser og gjester kan skremme henne, og da løper hun fort å gjemmer seg. Men hun kommer også like fort fram igjen når det gir seg, så lenge hun er trygg på omgivelsene.

 

Zelda vil gjerne være ute og har begynt å sitte ved døren i håp om at jeg skal åpne opp. Hun ser veldig frem til et uteliv igjen. Rolige omgivelser tror jeg er viktig for henne for at hun skal ha et godt inne og uteliv.

 

Hun har tidligere bodd med en hund og til tross for at hunden var rolig gikk ikke det så bra. Tror derfor at hun vil ha det aller best uten andre dyr, men med voksne mennesker rundt seg som kan gi henne mye oppmerksomhet.

 

Hun er en ordentlig kosepus. Hun vekker deg gjerne om morgenen for å få kos, når hun synes du har sovet lenge nok. Ellers så oppholder hun seg store deler av natta i sengen med deg også, noe fostermor satte veldig pris på.

 

Kloklipp er en liten utfordring da hun ikke liker å bli tatt på potene. Ei heller magen. Du må gjerne løfte henne, og hun er enkel å håndtere sånn sett, men hun vil ikke bli bært lenge. Hun er også litt større en idealvekten hennes, så man må passe litt på vekten hennes. Mulig dette går seg til når hun får være ute.

 

En fantastisk skjønn kosepus som gleder seg til et rolig nytt hjem hvor hun og får være ute!

Søk om å adoptere Zelda

  • Boforhold

  • Personalia