Zeus

OBS! Zeus er reservert, og dermed ikke tilgjengelig for adopsjon.

Hei! Jeg heter Zeus og jeg elsker fart, spenning og ikke minst kos!

Jeg er ekstremt nysgjerrig av meg, og vil aller helst bli med på alt du gjør. Om du ikke viser meg hva du holder på med, så kommer jeg og inspiserer det selv! Bærer du meg rundt får jeg jo også ekstra god oversikt, så det liker jeg godt.

Å leke er stor stas, og spesielt det å hente ting du kaster. Jeg er også glad i å øve på triks, og har til og med lært meg å gi labb, så lenge du har en godbit såklart! Klatre er også gøy – jo høyere jo bedre! Ikke bare er det kjempegøy, men da får jeg jo full oversikt også.

Jeg er ganske sosial av meg, og er glad i både nye mennesker og å holde samtaler med mine kjære. Fostermenneskene mine har allerede falt pladask for meg. De synes alle at jeg er så sjarmerende og unik. Om så det er leken, kosen, samtalene våre eller kanskje hjerteflekken på stompen min du liker best, så skal jeg nok få sjarmert deg også, skal du se!

Jeg elsker kos, så mye som mulig, om det så er på magen, på labbene, i senga eller på fanget. Jeg starter gjerne
morgenen med masse kos i senga, og så fort du kommer hjem fra jobb vil jeg ha masse mer! Jeg viser mye kjærlighet til de jeg er glad i, så du vil nok få nok av klemmer og nusser tilbake også.

I starten etter jeg ble hentet inn var jeg litt redd, men nysgjerrigheten min tar så fort overhånd, jeg må jo utforske alt, hver minste krik og krok. Jeg er blitt en skikkelig sofapus, men jeg kjenner jeg savner å løpe rundt i full galopp, så jeg håper å komme til deg som kan gi meg god plass, både inne og ute!

Kan med fordel bo med andre katter, siden han er så sosial.

Søk om å adoptere Zeus

  • Boforhold

  • Personalia