Zpider

Hei, mitt navn er Zpider og jeg er en ganske kul type i smoking!
Etter å ha levd hjemløs i 8 år innser jeg at mennesker kanskje ikke er så ille likevel.

Fostermor sier at jeg er veldig smart! Hun tok meg nemlig i å observere henne og andre katter. Jeg ble rett og slett fasinert over de andre pusene som kastet seg for hennes føtter. De rullet rundt mens de lå der og malte. Har du hørt noe så rart? Etter det tok det noen måneder, men så etterhvert tenkte jeg at jeg skulle teste denne kosen jeg og. Til min store overraskelse var det slettes ikke verst!
Nå får jeg kos hver dag.

Jeg får riktignok mye av selvtilliten min fra å se hva de trygge kattene gjør, så uten de er jeg ikke like selvsikker. Det er derfor veldig fint om mitt nye hjem har en trygg katt eller flere som jeg kan lære mer av.

Fostermor har jobbet mye med meg, for jeg bruker labben min både når jeg er nysgjerrig og når jeg blir usikker. Ikke bli redd om jeg kommer med et dask. Jeg ønsker nemlig ikke å gjøre deg vondt. Det er bare min måte å si ifra at nå ble jeg usikker på deg.

Jeg har en pupill som er dratt litt ut som gjør at det ser ut som jeg skjeler hele tiden, men det gjør meg jo bare ekstremt sjarmerende.

Er du mitt for-alltid-hjem?

Søk om å adoptere Zpider

  • Boforhold

  • Personalia