Minnesmerket og minneveggen

Sommeren 2013 bygget vi et minnesmerke på FOD-gården for våre firbente venner som ikke lenger er blant oss. Minnesmerket er til for å hedre disse dyrene, uavhengig av hvem de var, hvor de kom ifra og hvordan de gikk bort. Dyr tilfører livene våre mye glede, og ved å ha et minnesmerke sørger vi for at disse dyrene alltid vil bli husket. Besøkende som ønsker det kan legge igjen stener, blomster, bilder, figurer eller andre dekorasjoner.

Vi avholdt en minnemarkering 1. august 2013 i forbindelse med opprettelsen av minnesmerket og nedsettingen av flere urner. På minnemarkeringen ble det sagt noen ord om de dyrene som nå hviler i fred her.

Innenfor den store låvedøren har vi laget en minnevegg med bilder av flere av dyrene som ikke er her lenger. Det er også mulig å skrive i minneboken vår dersom man ønsker det. Vi har nylig hengt opp en digital billedramme på denne veggen, slik at vi får plass til flere bilder av disse spesielle skapningene. Du kan sende oss et bilde av en firbent venn som du var glad i og savner, ved å benytte skjemaet nedenfor. Når vi har mottatt bildet, legger vi det inn på den digitale billedrammen, slik at dette dyret får en spesiell plass blant dyr og dyrevenner her på FOD-gården.